Plasmatec logo

De revolutionaire Plasma-technologie in uw Sinclair-airconditioner maakt de lucht zuiverder en frisser. De kans op ziektes wordt kleiner en ook de levenskwaliteit van mensen met een allergie wordt aanzienlijk beter.

 • Een Sinclair-airconditioner koelt of verwarmt niet alleen de ruimte, maar maakt uw omgeving ook veiliger. Met de Plasma-technologie wordt de lucht gezuiverd, verfrist en worden schadelijke bacteriën verwijderd. Loop minder kans op besmetting met griep of andere ziektes die veroorzaakt worden door bacteriën die zich via de lucht verspreiden. U kunt de allergenen in de lucht beduidend verminderen en daarmee de levenskwaliteit van mensen met een allergie verbeteren. De Plasma-luchttechnologie zorgt voor een natuurlijk bioklimaat dat rijk is aan actieve zuurstofmoleculen (ionen). Het plasma-luchtsysteem produceert een meetbare en controleerbare hoeveelheid positieve en negatieve zuurstofionen. Negatieve ionen bevatten een extra elektron terwijl positieve ionen een elektron missen, wat een onevenwicht veroorzaakt.

  Deze onevenwichtige ionen hebben de volgende voordelen:

  VERWIJDERING VAN DEELTJES

  Deeltjes in de lucht worden door middel van ionenbinding door de ionen elektrisch geladen. De geladen deeltjes kleven aan elkaar, worden zwaarder en vallen op de vloer. Deze grotere deeltjes worden ook opgezogen door het aircosysteem, waar de filter ze opvangt.

 • NEUTRALISATIE VAN GEURTJES

  Reukgassen en aerosolen oxideren wanneer ze in contact komen met actieve zuurstof-moleculen, zodat geurtjes, in het bijzonder van organische oorsprong, snel geëlimineerd worden.

  BESTRIJDING VAN VOS

  Vluchtige organische stoffen (VOS) worden als gassen uitgestoten op plaatsen waar tapijt, bouwmaterialen, meubels, kantoorapparatuur, reinigingsmiddelen, verfproducten, lijmen, oplosmiddelen of pesticiden aanwezig zijn.

  De ionen wisselen elektronen uit met deze VOS, zodat hun moleculaire structuren worden afgebroken in minder schadelijke verbindingen.

  VOORDELEN VOOR DE GEZONDHEID

  De longen van mens en dier kunnen efficiënter zuurstof opnemen uit zuivere, geïoniseerde lucht. Ze verbetert niet alleen de gezondheid en het welzijn maar ook de alertheid en het concentratievermogen.